Avrupa İşletmeler Ağı kapsamında KOSGEB Bursa Batı Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenecektir. Eğitim bilgileri aşağıda yer almaktadır.
İnovasyon Odaklı Gelişim Yönetimi ve Devlet Teşvikleri Uygulamaları Eğitimi
Tarih ve Yer:
5 Aralık 2019 – Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası
13 Aralık 2019 – KOSGEB Bursa Batı Müdürlüğü Konferans Salonu
19 Aralık 2019 – İnegöl Ticaret Sanayi Odası
Eğitimin Konusu: İnovasyon Odaklı Gelişim Yönetimi ve Devlet Teşvikleri Uygulamaları
Eğitimin Hedefi:Çalıştay sonucunda katılımcıların çalıştıkları işletmeler içindeki İnovasyon kapasitesini değerlendirme, stratejilerini belirleme ve teşvik yönetimi için gerekli atölye çalışmalarının yapılması hedeflenmektedir.
Eğitmen: Dr. Ahmet FEYZİOĞLU ( Marmara Üniversitesi)
Eğitimin Amacı: Firma için değer üretme stratejileri, örnek olaylar üzerinden değer üretme atölye çalışması, İnovasyon yönetiminde temel kavramlar, ürün, Pazar, teknoloji stratejisinin belirlenmesi, teknoloji yol haritasının oluşturulması gibi konuların ele alındığı bu eğitimde, Devlet Teşviklerinin firmalara sağlayacağı fırsatlar konularında bilgi verilecek ve uygulama yapılacaktır.
Eğitimin İçeriği:
- Değer Üretme ve Uygulama
- İnovasyon Yönetiminde Temel Kavramlar ve Örnekler
- İnovasyon Stratejisinin Oluşturulması ve Portföy Yönetimi-
- İnovasyon ve Ar-Ge Odaklı Teşvik Fırsatları-
- ihracat Odaklı Teşvik Fırsatları
- AB Teşvik Fırsatları
Kimler Katılmalı:
Tasarım, Ar-Ge veya Ür-Ge faaliyetleri yürüten işletmelerde
- Konsept geliştirmeden
- Ürün tasarımından
- Ürün geliştirmeden
- Süreç tasarımından
- Süreç geliştirmeden
- Ürün teknolojisi geliştirmeden
- Süreç teknolojisi geliştirmeden
- AB İnovasyon ve Ar-Ge desteklerinden
sorumlu firma temsilcileri için tasarlanmıştır.
Eğitime katılmak isteyenlerin ad-soyad ve iletişim bilgilerini elif.durutan@kosgeb.gov.tr adresine iletmeleri yeterli olacaktır.