Cumartesi, Ekim 5, 2024

Bu ilanın süresi dolmuştur / This announcement has expired

2024 Zorlu-MEF YetGen Öğretmen Eğitimi Programı Başvurularınızı Bekliyor

Zorlu-MEF destekleriyle gerçekleştirdiğimiz YetGen Öğretmen Eğitimi Programı; öğretmenlerimizi ve öğretmen adaylarımızı 21. Yüzyıl Yetkinlikleri’nde geliştirmeyi, öğrencilerine rehberlik ederken ihtiyaç duyacakları yetkinliklerin farkındalığını kazandırmayı amaçlayan 9 haftalık bir programdır.

Eğitimlerimiz Prof. Dr. Erhan Erkut ve ders içeriğine özel, alanında uzman kişiler tarafından verilmektedir. Kariyer planlamadan eğitim teknolojilerine, psikolojiden 21.yüzyıl okuryazarlıklarına kadar birçok farklı alanda yetkinlik kazandırmayı hedeflediğimiz çevrim içi eğitimlerimizden önce öğretmen ve öğretmen adayları katılımcılarımızla paylaştığımız bazı ön hazırlık içerikleri bulunmaktadır, bu içeriklerle kalıcı öğrenmeyi hedeflemekteyiz.

Program boyunca öğretmenlerimize ve öğretmen adayı katılımcılarımıza, tersine mentörlük sürecini destekleyecek olan liderler ekibimizden bir liderimiz eşlik etmektedir. Katılımcılarımız, süreç boyunca yaklaşık 20 farklı branşa sahip öğretmenimizle aynı ekipte yer almaktadır ve haftanın bir günü ortalama bir saat çevrim içi ortamda buluşmalar düzenlenmektedir.

Eğitime her branştan öğretmen, okul yöneticisi, eğitim fakültesi 3 ve 4. Sınıf öğrencileri katılabilir. 1. Aşama Başvuruları 2 Ekim Çarşamba günü, saat 23.59’da kapanacaktır. Dünyayı değiştirme motivasyonuna sahip olan tüm öğretmenlerimizi aralık ayının ilk haftasında başlayacak olan yeni dönemimizde, aramızda görmek çok isteriz!

 

Zorlu-MEF YetGen

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -