10 hafta sürecek akademide teknik ve uygulamalı eğitimlere katılmak, sektördeki iş/staj fırsatlarını yakalamak istersen başvurunu son başvuru tarihine kadar yapmayı unutma!
QA Test Akademisi 12 Temmuz Cuma günü 20.00’de oryantasyon toplantısı ile başlayacak, toplamda 10 hafta sürecektir. Akademide 4 farklı alanda faaliyetler yürütülecektir:
Yazılım Eğitimi: Cumartesi ve pazar günleri 09.00 – 13.00 saatleri arasında düzenlenecektir.
Mentorluk Görüşmeleri: 6 hafta boyunca, her hafta bir saat sürecek oturumlardır. Mentorluk Görüşmeleri akademinin 4. haftasında başlayacaktır.
Ek Eğitimler: İki haftada bir pazartesi günleri 20.00 – 21.30 saatleri arası düzenlenecektir. CV hazırlama, İş Hukuku gibi alanlarda alanın uzmanı eğitmen ile interaktif olarak gerçekleştirilir.
İlham Buluşmaları: İki haftada bir pazartesi günleri 20.00 – 21.30 saatleri arası düzenlenecektir. Alanda uzman olan konuklar ile soru-cevap düzeninde sohbet şeklinde ilerleyen oturumlardır.
Akademiye Kimler Başvurabilir?
- 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem sebebiyle zarar gören (ailesi ve/veya kendisi deprem bölgesinde yer alan 11 ilden birinde ikamet eden),
- Birinci şartı yerine getiren, Mühendislik Fakültesi bölümleri 3. sınıf ya da 4. sınıf öğrencisi veya mezunu; ya da Bilgisayar Programcılığı gibi ön lisans programlarından mezun olan kişiler başvurabilir.
- İstanbul’da yaşayan ya da yaşayabileceğini belirten adaylar önceliklendirilecektir.
Aşağıda yer alan özelliklere sahip olmak tercih sebebidir:
- Nesneye dayalı programlama dillerinden en az bir tanesine hakim olmak* (QE için)
- Tez ya da bireysel bir yazılım projesi geliştirmiş/geliştirmeye çalışmış olmak* (QE için)
- İngilizce bilmek
Akademi Katılım Şartları
- Akademinin tüm aşamaları online, canlı olarak Zoom üzerinden ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.
- Katılımcıların ders ve etkinliklerde kamera açması zaruri durumlar dışında zorunludur.
- Katılımcıların, derslere %80 oranında devam göstermesi gerekmektedir. Aksi takdirde istihdam süreçlerine katılamayacak, belge alma haklarını kaybedeceklerdir.
- Katılımcıların, oturumlara katılımlarına dair ilgili kişilere haber vermemeleri durumunda akademi katılımcısı olma haklarını kaybedecekler.
Son Başvuru Tarihi: 7 Temmuz 2024 Pazar saat 23.59
Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın
Afetten Etkilenen Yazılımcı Gençlerin Güçlenmesi ve İstihdama Erişimi Projesi, Sivil Toplum için Destek Vakfı ve Turkey Mozaik Foundation iş birliğiyle hayata geçirilen Yerel Güçlenmeye Destek Fonu kapsamında sağlanan hibe desteğiyle gerçekleştirilmektedir.
#YerelGüçlenmeyeDestekFonu #deSTeKliyoruz #TurkeyMozaikFoundation
The Project for Empowering and Enabling Employment for Jr. Software Developer Youth Affected by Disasters is being implemented with the support provided under the Regional Recovery Support Program which was established in cooperation with the Support Foundation for Civil Society (Sivil Toplum için Destek Vakfı) and Turkey Mozaik Foundation.
#RegionalRecoverySupportProgram