Çarşamba, Mayıs 8, 2024

2023 Türkiye Avrupa Gelecek Forumuna Başvurular Başladı

Türkiye Avrupa Gelecek Forumu, Stiftung Mercator’un TÜSİAD işbirliğiyle yürüttüğü bir projedir.

Türkiye Avrupa Gelecek Forumu, 2015 yılından bu yana Türkiye, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinde yoğun diyalog için Türkiye ve Avrupa’dan kendini işine adamış genç liderleri bir araya getiriyor.

Türkiye Avrupa Gelecek Forumu her yıl Türkiye, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerinden 30 önde gelen genç liderin yoğun bir fikir alışverişinden, önemli eğitim önlemlerinden ve önemli bir ağa erişimden faydalanmasını sağlıyor. Yol ve konaklama masrafları karşılanır.

Sekiz Günlük Tartışmalar, Çalıştaylar ve Eğitimler

Gelecek Forumu sırasında, katılımcılar güncel bir konu hakkında bir haftalık atölye çalışmalarına, konferanslara ve kültürlerarası eğitimlere katılırlar ve konuyu kendi ülkelerine ve sektöre özgü bakış açılarından tartışırlar. Ayrıca, üst düzey konuklar, konuşmacılar ve diyalog ortakları, katılımcı ülkelerin siyaseti, ekonomisi, kültürü ve toplumu hakkında özel bilgiler sağlar. TÜSİAD eski başkanı ve Türkiye’nin en başarılı girişimcilerinden Ümit Boyner ile Almanya Federal Meclisi’nin eski üyesi ve Alman Dış İlişkiler Komisyonu eski başkanı Ruprecht Polenz programın dekanlığını yaptı.

Son başvuru tarihi: 20 Ocak 2023 

Ayrıntılı bilgi ve başvurmak için tıklayınız.

BENZER İÇERİKLER

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz