AB Hibe Programlarına Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi (ONLINE) | 13-14 Haziran 2026

Kadın Kooperatifleri ve Kadın Girişimciler için “Nasıl Yapılır?” Yapay Zeka ile İşi Kolaylaştırma Eğitim Serisi

İNGEV tarafından 23 Haziran 2026 tarihinde başlayacak, 6 eğitimden oluşacak Kadın Kooperatifleri ve Kadın Girişimciler için “Nasıl Yapılır?” Yapay Zeka ile İşi Kolaylaştırma Eğitim Serisi katılımcılarını bekliyor.

Kadın kooperatifleri ve kadın girişimciler için “Yapay Zekâ ile İşi Kolaylaştırma” eğitim serisi başlıyor.

Eğitim webinarlarıyla, ciddi bir insan kaynağı ihtiyacı bulunan kadın kooperatiflerin ve kadın girişimcilerin iş akışlarını yapay zekâ desteğiyle kolaylaştırmak ve hızlandırmak hedefleniyor.

Proje, İNGEV’in kadınların ekonomik güçlendirilmesine yönelik çalışmalarının yeni bir aşamasını oluşturuyor. Kısa bir süre önce Kadın Kooperatifleri Dijital Kapasite Araştırması kamuoyuyla paylaşılmış, ardından da aktif kadın kooperatiflerinin listesi kamuya açık olarak yayımlanmıştı.

Eğitim serisinin bu döneminde, yapay zekâ kullanılarak ürün tanıtım sayfaları oluşturma, sosyal medya paylaşımları tasarlama, web sayfalarını düzenleme gibi operasyonel yönetime yönelik konular ele alınacak.

Serinin eğitmeni, Yapay Zekâ eğitimleri ile tanınan Merve Kurtuluş olacak. Eğitimleri başarıyla tamamlayan katılımcılara katılım belgesi yanı sıra profesyonel yapay zekâ kullanım aboneliği de hediye edilecek.

 

Tarihler:

23-30 Haziran 2026

6-13-20-27 Temmuz 2026

 

Saat: 15.00 (zoom webinar)

 

ÖNEMLİ NOT: Bu programa yalnızca kadın kooperatif temsilcileri, kooperatif üyeleri, kadın girişimciler ve girişimci adayları kayıt yaptırabilir.

 

Kayıt için: https://form.jotform.com/261594070429965

Detaylı Bilgi ve Kayıt için: https://ingevgdm.org/yapay-zeka-ile-isi-kolaylastirma-egitim-serisi/

 

Etkisi Ne Podcast

BENZER İÇERİKLER

YAKLAŞAN EĞİTİMLERİMİZ