Perşembe, Mart 28, 2024

Bu ilanın süresi dolmuştur / This announcement has expired

2023 Yılı Genç İstihdamı Teknik Destek Programına Başvurular Başladı

Programın amacı, TR63 Bölgesinde faaliyet gösteren uygun başvuru sahiplerinin, istihdam etmek üzere talep ettikleri eğitim kriterlerini sağlamaya yönelik, 15-34 yaş aralığındaki ne eğitimde ne de istihdamda olan gençlerin (NEET) istihdamının artırılmasıdır.

2023 Yılı Genç İstihdamı Teknik Destek Programı kapsamında bir başvuru sahibine verilen teknik desteklerin Ajansa toplam maliyeti KDV dâhil 250.000 TL’yi geçemez. Teknik destek programı kapsamında başvuru sahibi tarafından istihdam edilecek personelin sadece eğitim giderleri, hizmet alımı çerçevesinde ajans tarafından karşılanır. Bu maliyetler haricinde yer alan tüm maliyetler uygun olmayan maliyetler kapsamındadır.

2023 Yılı Genç İstihdamı Teknik Destek Programı için toplam 5.000.000 TL bütçe tahsis edilmiştir.

Teknik Destek programı uygun başvuru sahipleri;

  • Kâr Amacı Güden İşletmeler,
  • Birlikler ve Kooperatiflerdir (ve bunlara bağlı işletmeler dâhildir)

2023 Yılı Genç İstihdamı Teknik Destek Programı yürütücüsü Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı olup, Düzey 2 TR63 Bölgesinde (Hatay, Kahramanmaraş ve Osmaniye) başvuruların alınması, değerlendirilmesi, başarılı projelerin ilanı, sözleşme imzalanması ve programın izlenmesi, denetlenmesi ve değerlendirilmesinden sorumludur.

Program kapsamında yıl boyu başvuru alınacak olup 2’şer aylık dönemler halinde değerlendirilecektir. Programın son dönemi için başvuru bitiş tarihi 31 Aralık 2023 Cumartesi Saat 23.59’dur.

Ayrıntılı bilgi ve başvurmak için tıklayınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -